söndag 17 augusti 2008

Helgen slut

Igår städade jag här för det såg som i en skogskoja nästan på nedre våningen. Har nämligen försökt vänta in att gubbskrället skulle använda dammsugaren för en gångs skull utan att jag tjatade. Men inte det inte. Jaja nu är det då rent iallafall här.

Körde lydnad med Kita på gräsmattan eftersom hon skadade sig för några dagar sen, vill inte gå med henne på hårt underlag i onödan. Det gick bra det mesta. Förutom apporteringen hon vill inte sitta vid sidan med apporten i munnen tills jag tar den. Hmm. Det momentet väljer jag nog bort på tävlingen så det gäller att ha så mycket som möjligt på de andra momenten. Var på promenad med Kita och Snutte efter elljusspåret. Kita gick lös och Snutte hade jag i koppel. Gissa om det var en stolt madam när hon gick lös. Sen hade vi Snutte inne ett långt tag efter promenaden.

Imorse 7.30 for jag och körde Snutte med fyrhjulingen, har nu utökat sträckan litegrann. Det gick kanon bra han tycker det är roligt nu att springa med den. Ikväll när jag for med soporna till soptunnan med fyrhjulingen så fick Kita testa springa bredvid, men jag tog upp henne på den efter ett tag det verkade som om hon ömmade i foten litegrann. Så det är ännu ett tag innan hon får springa med fyrhjulingen.

Karlar är ett släckte för sig. Min gubbe skulle göra trädgårds möbler förra sommaren av trästockar. Det blev inte gjort då. Sen skulle vi hjälpas åt medans jag hade semester i år. Jag gjorde en fin rabatt runt slänten. Men möblerna är fortfarande ogjorda. Idag skulle vi hjälpas åt och tvätta mattor med högtrycks tvätten. När jag sa vi skulle göra det så vräker dåren ur sig, "har vi nog med vatten". Vet ej men det borde vi ju ha eftersom vattnet verkar räcka till att tvätta v70n ibland fler ggr i veckan. Sen kom det en jädra ramsa ur mig med allt som är lovat att vi skall göra här men som fortfarande är ogjort. Då vräker dåren ur sig att du är ju inte riktigt riktig. Går upp på vindan och lägger sig. Sen när telefonen ringer om att han skall hämta sik i Råneå då kommer han ner och är som om inget hänt. Har då inte pratat åt han annat än svarat på tilltal och så blir det nog ett tag, tillslut kanske han har vett att fatta. Annars får jag nog ett utbrott till och då vete f n vad som händer. Slöare människa har jag inte varit med om på länge. Han gör ingenting här inne i huset. Verkar tro att det bara är jag som bor här. Så nu fick jag ut lite galla också. Sorry Nettan om du läser det här men sådan är han.
Ha det bra allihopa.

4 kommentarer:

Anonym sa...

jag kan då helt seriöst lova att jag inte har någon som helst inblandning i hur han väljer att uppföra sig..detta ligger lååång utanför mitt ansvarsområde du däremot har frivilligt gift dig med karln ;D

Anonym sa...

Haha, ja vilken slö man.

Men om jag ber Staffan om någonting så gör han ju också det, du måste se till att ha samma pli på honom som jag har :) Mig lyder han minsann, det kan bero på att jag har ett ridspö som jag piskar honom med när han trilskas :) Ta i med hårdhandskarna och ge honom smisk :)

KRAM!

Marlene´s blogg sa...

Hej Emma
Jag får nog börja använda ridspö.

Marlene´s blogg sa...

Hej Nettan
Jag menade inte att du har inblandning i det. Blev missförstånd där. Anklagar inte dig för något.

Mls hund

Handlar om mig, mina hundar + annat smått och gott.
Jag vet det är in många här och läser, ni får gärna skriva en hälsning när ni ändå är in här.