måndag 21 juli 2008

Blommor blommor blommor

Idag skulle jag hämta bekanta på flyget men hemresan var felbokad så jag ska hämta dom imorron istället. Vi passade på att fara in till Luleå och köpa blommjorden till min nya LÅNGA rabatt där vi skall ha våran uteplats. Fick tag i de 15 säckarna som jag trodde skulle räcka. Det räckte till själva rabatten men jag måste köpa flera säckar. För jag har kommit på att jag skall sätta blommor som är marktäckande, i slänten nedanför rabatten och de skall få fylla hela slänten. Det blir nog fint bara växterna får börja växa där.

Vi har värdens skitväder här nu det spöregnar ute. När vi kom hem så regnade det korta snuttar bara, så jag fick springa ut mellan regnilen och sätta blommorna. Jag hant precis få ner alla blomster innan spöregnet kom. Tänkte fotografera rabatten men det får sluta regna först.

Vi var om på en affär i Boden som säljer fiskegrejor. Rekord heter affären dom har specialiserat sig på fiske och jaktgrejor, den affären kommer säkert att gå bra. Har han inte hemma det man skall ha så tar han hem det och det tar bara några dagar så har man grejorna. Där köpte vi iallafall jättestora gäddwobbler. För vi är i en sjö nu och fiskar som heter Stor Saivis. Där får man stora gäddor och kan få stora öringar också om man har tur. Bara det regnar så skall vi fara dit och fiska. Är det inte för varmt så skall vi ta med Kita i båten. Hon tycker inte speciellt mycket om att åka båt, men då har hon bara åkt 1 gång sen hon blev fullvuxen. Men hon vänjer sig det blir för länge att ha hon ensam hemma.

Inga kommentarer:

Mls hund

Handlar om mig, mina hundar + annat smått och gott.
Jag vet det är in många här och läser, ni får gärna skriva en hälsning när ni ändå är in här.