tisdag 29 juli 2008

Storstädning

Igår tog jag mig i kragen och började skura köket ordentligt. Tog uppe på köks skåparna ursch vad äckligt det blir där. Men nu har jag varit smart och satt gladpack överallt däruppe. Så nästa gång jag storskurar köket byter jag bara gladpack. 2 skåpar har jag kvar i köket. Dom skall jag göra idag. "Lotta" jädrar anamma vad jag kastat grejor, det ser ut riktigt tomt i skåparna. Alla koppar odyl som det bara var några kvar av har åkt i soporna. Nu går det faktiskt lätt att hitta i köks skåparna, känns skönt att ha det bortgjort. Skulle ha gjort det i början av min semester, men har varit mycket på fiske då. Mycket roligare.

Sen skall jag storstäda sovrummet och rensa ur i klädkammaren. Men klädkammaren kan få vara till sedan. För jag hade tänkt hinna upp till Kiruna och hälsa på också. Skall med Kita till veterinären och få friskintyg på henne, för jag har höjt försäkringen och bolaget vill ha in ett intyg att hon är frisk. Så den 6 hade jag tänkt fara uppåt och hälsa på. Då kan jag vara borta några dagar utan att behöva stressa. Nej nu skall jag fortsätta med köksskåparna så det blir klart. Har anmält Kita till tävling i Boden i september också det ni. Jag och hon var ute och tränade inatt ca 00.30. Hade någon byssbo sett mig hade dom nog trott jag var tokig. Men det var skönt när det var svalt ute.
Jag kommer föresten att komma med en ny hemsida för mina hundar, har betalt in webhotellet men har inte fått klart från dom ännu. www.mlshund.se kommer sidan att heta. Ni kan ju kolla då och då jag laddar ut den när jag fått meddelande att dom fått betalningen men det tar nog ännu några dagar. Den här sidan kommer nog bara att bli en familje sida om jag fortsätter med den.
Ha det bra allihopa

Inga kommentarer:

Mls hund

Handlar om mig, mina hundar + annat smått och gott.
Jag vet det är in många här och läser, ni får gärna skriva en hälsning när ni ändå är in här.